Dinerkaart

U vindt bij ons meerdere mogelijkheden voor een heerlijk diner. Hieronder staat onze uitgebreide kaart. Één van onze mogelijkheden is een Chef Special menu; een verrassingsmenu samengesteld door onze chef-kok. Meteen reserveren kunt u doen op onze reserveringspagina.

 

Chef Special menu

Drie gangen met soep

€ 32,00

Drie gangen met een koud voorgerecht

€ 34,50

Vier gangen met een koud voorgerecht en soep

€ 44,50

Vijf gangen met een koud voorgerecht, soep en een tussengerecht

€ 57,00

 

Koude voorgerechten

Broodmandje
gevuld met vers gebakken stokbrood, kruidenboter en heksenkaas.

€ 4,75

Salade van Bulgur, paarse spitskool, lapsang souchong, geitenkaas en gefermenteerde knoflook.

€ 9,95

Carpaccio van Rund standaard
Huisgemarineerde zijlende geserveerd met onder andere basilicumpesto, pijnboompitten en rucola sla.

€ 11,50

Carpaccio van Rund de Luxe
In huisstijl geserveerde carpaccio

€ 14,00

Gerookte zalm Standaard
Huisgerookte zalm met mierikswortelcrème, ui, augurk en veldsla.

€ 11,50

Gerookte zalm de Luxe
In huisstijl geserveerde gerookte zalm

€ 14,00

 

Soepen

Tomatensoep
geserveerd met pestoroom.

€ 5,50

Zwolse Mosterdsoep
met gerookte appel, ingelegde prei en kerrie.

€ 5,50

 

Vegetarisch hoofdgerecht

Vegetarische verrassing
laat u zich verrassen door de chef.

€ 18,50

 

Visgerechten

Vis van de dag
de seizoenen en het aanbod op de afslag bepalen het gerecht.

€ 20,50

 

Vleesgerechten

Schnitzel
van ruim 275 gram, gebakken en geserveerd met een saus naar keuze*

€ 18,50

Speklap
op houtvuur gegaard, met soya boontjes en een saus van gepofte aubergine.

€ 18,50

Ribeye
dry aged biefstuk geserveerd met een ‘oogje’ vet en een saus naar keuze*

€ 25,50

*Sauzen
pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een salade, frites, gebakken aardappelen en warme groente.

Kindermenu’s (tot en met 12 jaar)

Kipnuggets, kroket, frikadel of kaassoufflés
met friet, appelmoes en mayonaise.

€ 6,50

Pannenkoekjes
twee flensjes met poedersuiker en stroop.

€ 6,50

 

Nagerechten

Crème brûlée
geserveerd met vanille-ijs, karamelsaus en slagroom.

€ 6,50

Monchou ijs van ijshoeve Bosman
met warme kersen, Bastogne en karnemelk-schuim.

€ 7,50

Dame Blanche
vanille ijs met huisgemaakte chocoladesaus en slagroom.

€ 7,50

Verrassingsdessert
een ware afsluiter van de chef.

€ 8,50